Mopar Drift Dodge Challenger

Mopar a pregătit pentru anul viitor un Dodge Challenger capabil de performanţe deosebite în drifting.

Mopar Drift Dodge Challenger Mopar Drift Dodge Challenger

Cum vorbim despre o maşină americană este deja destul de clar că în aceasta perioadă nu putea avea premiera decât la SEMA. Acolo dublul campion mondial la Formula Drift, Samuel Hübinette a prezentat creaţia celor de la Mopar Drift, un Dodge Challenger menit să concureze în sezonul 2009.

La capitolul modificări amintim de cuşca de siguranţă şi scaunele cu centuri cu prindere în 5 puncte, spoilere din fibră de carbon şi renunţarea la orice accesoriu complet inutil. Motorizarea este asigurată de un V8 din aluminiu construit de Gary Stanton Racing Engines, ce îşi transmite cei 850 CP pneurilor BG Goodrich.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.