Opel Insignia by Irmscher

Opel Insignia nu a ajuns încă pe piaţă, dar cei de la Irmscher vin repede şi cu elementele de personalizare şi rezultatul aratatat în premieră arată excelent.

Opel Insignia by Irmscher Opel Insignia by Irmscher

Opel Insignia îşi va face debutul european pe 22 noiembrie şi pentru cei cu adevărat pretenţios Irmscher, partenerul oficial Opel de mai bine de 40 de ani, pune la dispoziţie un kit vizual complet care, trebuie să recunoaştem, arată foarte bine. Vestea bună este că acest kit va putea fi comandat la orice dealer Opel şi vine o dată cu maşina nou-nouţă .

Kitul constă într-o nouă grilă, spoiler frontal şi posterior, praguri laterale eleron şi difuzor integrat în bara posterioară împreună cu cele 4 evacuări. jantele de 20 de inchi sunt de asemenea incluse în kit.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.