Pachet de personalizare pentru Ford Kuga: 1.338.359 €*

*nu include preţul maşinii. Intrigat? Aşa de gândeam şi noi. Detalii în cele ce urmează.

Pachet de personalizare pentru Ford Kuga: 1.338.359 €* Pachet de personalizare pentru Ford Kuga: 1.338.359 €*

Tu cum ai descrie Ford Kuga? Simpatic? „Da, este simpăticuţ”, ai putea să spui. Practic? „Desigur, dispui de multişor spaţiu la interior”, ai putea adăuga tu. Opulent? „Eei, hai să nu exagerăm, vorbim de o maşină de 26 de mii de euro totuşi. Bine, hai 33 de mii, în varianta de top...”

Se pare că este o metodă de a face un Ford Kuga să fie opulent, în aceeaşi măsură în care poţi să faci un Tata Nano să fie opulent: să-l acoperi cu pietre preţioase. Conform băieţilor de la autoevolution.com, există un atelier din Marea Britanie care îţi poate monta diamante şi cristale pe toată caroseria Fordului Kuga. Preţul este unul rotund: un milion de lire sterline.

Cam atât ar fi de spus. Dacă eşti interesat de un Ford Kuga simplu, fără un milion de lire sterline încrustat pe caroserie, poţi citi testul nostru de aici.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.