Peugeot 4007 Irmscher Sport Pack

Producătorul francez colaborează cu tunerul german Irmscher pentru a oferi clienţilor săi un pachet estetic disponibil opţional la cumpărarea unui 4007.

Peugeot 4007 Irmscher Sport Pack Peugeot 4007 Irmscher Sport Pack
Peugeot 4007 IrmscherTripletul Peugeot din seria Outlander-4007-C-Crosser va beneficia acum în versiunea SE de posibilitatea de a fi combinat cu un pachet estetic de la Irmscher, ce poate fi comandat la un preţ de 600 de lire în Marea Britanie. Modificările cuprind un set de jante Aero Star de 19 inch încălţate cu pneuri Pirelli 235/45 R19, eleron spate în culoarea caroseriei, ornamente cromate şi o nouă ţeavă de eşapament.

Peugeot a declarat că toate acestea dacă ar fi comandate separat ar costa peste aproape 2950 de lire, astfel încât costul original de doar 600 de lire pare un chilipir.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.