Porsche 911 Turbo Hamann Stallion

Autor: Oraan Mărculescu acum 11 ani Tuning auto

Porsche 911 Turbo Hamman StallionTunerul Hamann este specializat în modele BMW (remember M3-ul negru!), dar îşi testează abilităţile şi pe alte maşini supersport, precum Lamborghini Murcielago LP640. Iar acum a venit rândul lui Porsche 911 Turbo.

În cazul bolidului german, Hamann nu a stat pe gânduri şi a modificat chiar elementele distinctive ale maşinii: cele două turbocompresoare de serie au fost înlocuite cu unele modificate, de capacitate mai mare. Pe lângă acestea, tunerul a mai înlocuit sistemul de evacuare şi filtrele de aer, iar cartografia unităţii centrale a fost modificată. Toate acestea au dus la un surplus de 150 CP, deci o putere maximă finală de 630 CP – suficient pentru reducerea demarajului 0-100 km/h cu 0,3 secunde, până la valoarea de 3,3 secunde!

Hamann nu s-a mulţumit doar cu atât: jantele modulare din trei bucăţi sunt de 20", iar suspensia este întărită şi garda la sol coborâtă. Exteriorul beneficiază de un kit nou aerodinamic, precum şi de un look racing, datorită stickerelor. Însă cele mai importante modificări privesc caroseria: acoperişul a fost tăiat cu 8 cm, iar portierele sunt de tip fluture. Acum puteţi spune cu mândrie că aveţi un altfel de Porsche 911 Turbo!Comentarii
Inchide