RUF - aniversare 25 de ani

Modelele aniversare ale tunerului din Pfaffenhausen sunt bazate pe două modele Porsche cunoscute, coupe-ul Cayman şi roadsterul Boxster.

RUF - aniversare 25 de ani RUF - aniversare 25 de ani
Cele două modele, mezinii familiei Porsche, sunt tratate de RUF în aceeaşi manieră a puterii, fiind propulsate de un motor boxer în şase cilindri, supraalimentat, puterea ajungând la 400 CP la 7.000 rpm. Gama de culori este specială pentru aceste ediţii speciale, care celebrează 25 de ani de existenţă ai tunerului: negru, roşu Gardian sau alb Carrera. Alte detalii pentru cunoscători sunt spoilerele modificate, jantele de 19", cu design special RUF, sau tapiţeria de piele cu logo-ul RUF. La nivel tehnic, pe lângă modificările motorizării, RUF a îmbunătăţit sistemul de frânare şi suspensiile, precum şi rigiditatea maşinii.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.