Seat Ibiza by Je Design

JE Design este un tuner precoce, dovadă stă programul de personalizare a lui Seat Ibiza, demarat chiar înainte ca modelul iberic să îşi facă debutul pe multe dintre pieţele europene.

Seat Ibiza by Je Design Seat Ibiza by Je Design
Seat Ibiza by Je Design - cu difuzorul la vedereConceptul Seat Bocanegra a aprins imaginaţia pasionaţilor scoţând totodată în evidenţă potenţialul de tuning al modelului de clasă mică spaniol. Fiind conştienţi că un tratament bine realizat le-ar putea rotunji conturile, cei de la JE Design au pus mână pe planşe şi creioane şi au modelat un kit pentru noul model.

Kitul este compus din spoiler faţă, praguri laterale şi spoiler spate cu difuzor integrat. Aspectul sportiv este cristalizat prin coborărea gărzii la sol cu 35 mm şi montarea jantelor pe 17 sau 18. Se poate opta şi pentru elemente mai radicale, cum ar fi uşile lambo. De asemenea, motorul 1.9 TDI poate fi upgradat până la 130 CP, pentru cei (mulţi) care consideră că Ibiza este sub motorizată.

Preţul pentru kitul Seat Ibiza este de 877 de euro, iar setul de jante variază între 1809 euro şi 2380 de euro, în funcţie de dimensiune şi schema de culori.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.