Teaser Hyundai Genesis Coupe by Rhys Millen Racing

Cei de la Hyundai au lansat un teaser prin care îşi anunţă prezenţa la SEMA 2011, respectiv un Hyundai Genesis Coupe preparat de Rhys Millen Racing.

Hyundai şi Rhys Millen Racing au o relaţie stabilă şi de lungă durată aşa că, prezenţa sub luminile reflectoarelor a unui model Hyundai Genesis Coupe, preparat de către cei de la Rhys Millen Racing, nu este o surpriză. .

Descrisă ca "ceva special", maşina se pare că prezintă un body kit, un roll cage şi modificări ale propulsorului. Modelul va fi dezvelit pe 1 noiembrie, aşa că fiţi pe "fază" pentru informaţii suplimentare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.