Toyota Tundra Ducati Transporter

Dacă ai motocicleta supremă atunci îţi trebuie şi vehiculul suprem pentru a o transporta de la o locaţie la alta. Pentru asta a fost creat Toyota Tundra Ducati Transporter.

Toyota Tundra Ducati Transporter Toyota Tundra Ducati Transporter

Loc pentru motocicleta si combinezonCu siguranţă ştiţi că Ducati Desmosedici RR este singurul model pe două roţi omologat pentru MotoGP, dar legal şi pentru şosea. Prin urmare acest superbike are nevoie de un mijloc de transport pe măsură, pentru perioadele de odihnă dintre două curse.  Aici intră în scenă acest Toyota Tundra Ducati Transporter, creat special pentru situaţiile în care mersul pe două roţi nu este cea mai bună soluţie şi expus la ediţia ce se află în desfăşurare de la SEMA:

După cum puteţi observa, acest Toyota Tundra preia fidel tema cromatică a lui Desmosedici, cu acelaşi roşu sângeriu şi dungi longitudinale.  De asemenea pentru a putea găzdui motocicleta, bena a fost lungită cu 6,5 inchi şi a fost montată o rampă de încărcare automată.  Nici echipamentul şi piesele necesare pentru bolidul pe două roţi nu sunt neglijate, părţile laterale ale suprafeţei de încărcare fiind proiectate ca nişte gigantice compartimente. Şi ca bonus, există panouri solare pentru a asigura energia electrică pe perioadele de asistenţă tehnică.

Dincolo de caracterul inedit, nici partea tehnică nu se lasă mai prejos. Acest model se laudă cu o putere de 500 CP, datoriă compresorului, evacuării şi admisiei modificate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.