Toyota Tundra Ducati Transporter

Autor: Cosmin Iordache 05 nov. 2008 Tuning auto

Loc pentru motocicleta si combinezonCu siguranţă ştiţi că Ducati Desmosedici RR este singurul model pe două roţi omologat pentru MotoGP, dar legal şi pentru şosea. Prin urmare acest superbike are nevoie de un mijloc de transport pe măsură, pentru perioadele de odihnă dintre două curse.  Aici intră în scenă acest Toyota Tundra Ducati Transporter, creat special pentru situaţiile în care mersul pe două roţi nu este cea mai bună soluţie şi expus la ediţia ce se află în desfăşurare de la SEMA:

După cum puteţi observa, acest Toyota Tundra preia fidel tema cromatică a lui Desmosedici, cu acelaşi roşu sângeriu şi dungi longitudinale.  De asemenea pentru a putea găzdui motocicleta, bena a fost lungită cu 6,5 inchi şi a fost montată o rampă de încărcare automată.  Nici echipamentul şi piesele necesare pentru bolidul pe două roţi nu sunt neglijate, părţile laterale ale suprafeţei de încărcare fiind proiectate ca nişte gigantice compartimente. Şi ca bonus, există panouri solare pentru a asigura energia electrică pe perioadele de asistenţă tehnică.

Dincolo de caracterul inedit, nici partea tehnică nu se lasă mai prejos. Acest model se laudă cu o putere de 500 CP, datoriă compresorului, evacuării şi admisiei modificate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide