Toyota Venza pregătită pentru SEMA Show

Doi tuneri au pregătit două modele Toyota Venza pe care le vor expune în Las Vegas pe 2 decembrie.

Toyota Venza pregătită pentru SEMA Show Toyota Venza pregătită pentru SEMA Show

Doi tuneri, Street Image şi Five Axis râvnesc la marele premiu de la SEMA Show intrând în competiţie cu aceeaşi Toyota Venza, un SUV compact lansat la Detroit. Primul tuner scoate în evidenţă un model mai rafinat care beneficiază de un kit aerodinamic şi jante noi. Nici partea tehnică nu a fost neglijată, modelul fiind propulsat de un motor mai puternic. Sistemul de frânare a fost şi el revizuit.

Five Axis mizează pe un vehicul tot-teren care poate transporta mijloacele de agrement ale şoferului, cum ar fi schiurile sau bicicleta. Jantele de 20 de inci şi micile modificările aduse exteriorului maşinii, cum ar fi grila faţă, îi oferă acesteia un aspect mai robust, opus modelului mai elegant al celor de la Street Image. Cine va câştiga vom afla în curând.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.