Tuning curios: break Opel cu faţă de Audi şi uşi de Lamborghini…

Autor: Oraan Mărculescu 23 aug. 2011 Tuning auto

Ceea ce vedeţi în aceste imagini este un banal Opel Astra Caravan din 1999, cu un motor diesel de 82 CP şi care are la bord 220.000 km. În mod normal, o maşină second hand de acest fel ar costa 2-3.000 euro – vezi mai multe anunţuri pe AutoPro.

Totuşi, în cazul de faţă, proprietarul cere pe maşina sa 12.000 euro. De ce aşa de mult? Deoarece acest Astra Caravan a trecut prin modificări de amploare, transformându-se dintr-un break familist într-un fel de mijloc de transport exclusivist, cu pretenţii premium şi ambianţă sportivă.

Partea frontala a fost modificata in stil Audi A3

Partea frontală nu mai are nici o legătură cu Opel, maşina fiind transformată într-un… Audi prin adoptarea unei grile specifice producătorului premium german şi profilarea farurilor astfel încât impresia este că vorbim, de fapt, de un Audi A3.

Partea laterală a fost garnisită cu praguri proeminente şi bosaje exagerate pentru roţile cu jante Lexani bling, iar în spate spoilerul lasă să se întrevadă două evacuări dreptunghiulare de mici dimensiuni. Însă cu adevărat impresionante sunt portierele: cele din faţă au deschidere tip fluture, ca la maşinile Lamborghini, iar cele din spate se deschid vertical ca la Mercedes-Benz SLS. Soluţii cu adevărat incredibile pentru un break.

Usila fata - deschidere tip Lambo, cele din spate - tip Mercedes SLS

Bineînţeles, interiorul nu a scăpat nemodificat: au fost montate patru scaune de tip Recaro, cu conformaţie sportivă, iar în portbagaj şi-a găsit locul o adevărată uzină de sunet, transportul de bagaje devenind exclus. Şi motorul a fost înlocuit, dar nu avem informaţii relativ la noile sale caracteristici.

Ce ziceţi:

MERITĂ 12.000 EURO ACEASTĂ MAŞINĂ SECOND HAND TUNATĂ?

In portbagaj se afla acum o instalatie de sunet voluminoasa

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide