Tuning curios: break Opel cu faţă de Audi şi uşi de Lamborghini...

Cine vrea un break total nonconformist, poate să se orienteze spre acest break Opel Astra, al cărui proprietar l-a transformat într-un mod nu doar extrem, ci şi inedit. Ce ziceţi, merită 12.000 euro acest unicat?

Tuning curios: break Opel cu faţă de Audi şi uşi de Lamborghini... Tuning curios: break Opel cu faţă de Audi şi uşi de Lamborghini...

Ceea ce vedeţi în aceste imagini este un banal Opel Astra Caravan din 1999, cu un motor diesel de 82 CP şi care are la bord 220.000 km. În mod normal, o maşină second hand de acest fel ar costa 2-3.000 euro - vezi mai multe anunţuri pe AutoPro.

Totuşi, în cazul de faţă, proprietarul cere pe maşina sa 12.000 euro. De ce aşa de mult? Deoarece acest Astra Caravan a trecut prin modificări de amploare, transformându-se dintr-un break familist într-un fel de mijloc de transport exclusivist, cu pretenţii premium şi ambianţă sportivă.

Partea frontală nu mai are nici o legătură cu Opel, maşina fiind transformată într-un... Audi prin adoptarea unei grile specifice producătorului premium german şi profilarea farurilor astfel încât impresia este că vorbim, de fapt, de un Audi A3.

Partea laterală a fost garnisită cu praguri proeminente şi bosaje exagerate pentru roţile cu jante Lexani bling, iar în spate spoilerul lasă să se întrevadă două evacuări dreptunghiulare de mici dimensiuni. Însă cu adevărat impresionante sunt portierele: cele din faţă au deschidere tip fluture, ca la maşinile Lamborghini, iar cele din spate se deschid vertical ca la Mercedes-Benz SLS. Soluţii cu adevărat incredibile pentru un break.

Bineînţeles, interiorul nu a scăpat nemodificat: au fost montate patru scaune de tip Recaro, cu conformaţie sportivă, iar în portbagaj şi-a găsit locul o adevărată uzină de sunet, transportul de bagaje devenind exclus. Şi motorul a fost înlocuit, dar nu avem informaţii relativ la noile sale caracteristici.

Ce ziceţi:

MERITĂ 12.000 EURO ACEASTĂ MAŞINĂ SECOND HAND TUNATĂ?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.