Tuning pentru Audi S5 Sportback by Senner Tuning

Cel mai puternic Audi S5 Sportback are doar 333 CP. Iar fanii abia aşteaptă versiunea RS5. Până atunci, Senner Tuning încearcă să le satisfacă dorinţele printr-un S5 Sportback upgradat.

Tuning pentru Audi S5 Sportback by Senner Tuning Tuning pentru Audi S5 Sportback by Senner Tuning

Audi S5 Sportback Grand PrixCei care nu sunt mulţumiţi doar cu un coupe Audi A5 pot alege un fel de coupe-hatchback-cu-4-uşi, adică Audi A5 Sportback. Şi dacă puterea de 333 CP a versiunii de top S5 Sportback tot nu e satisfăcătoare, tunerul german Senner Tuning încearcă să facă un pas spre viitorul RS5, propunând o versiune Grand Prix.

Iar S5 Grand Prix presupune un upgrade al puterii până la 375 CP, adică un plus de 42 CP, doar prin reconfigurarea unităţii centrale şi adoptarea unui filtru sport şi a unui sistem de evacuare sport, cu 4 ieşiri. De asemenea, cuplul motor maxim evoluează de la 440 Nm la 495 Nm.

Putere crescuta la 375 CPMaşina este mai aproape de sol datorită adoptării unui set nou de amortizoare şi arcuri, garda la sol fiind micşorată cu 40 mm. Astfel sunt puse foarte bine în evidenţă jantele din două bucăţi, cu un design foarte elegant, dar şi sportiv şi care au un diametru de 20 inch. Pneurile sunt diferite pe cele două punţi: 245/30 R 20 în faţă, respectiv 295/25 R 20 în spate.

Dacă exteriorul nu se mai diferenţiază prin altceva, în ce priveşte interiorul Audi S5 Sportback Grand Prix are dreptul la un tratament pe bază de fibră de carbon, material folosit pentru cam toate inserţiile şi detaliile bordului. Păcat că nu este oferit şi un pedalier perforat din aluminiu, însă proprietarul maşinii va fi gratulat cu tapiţerie din piele neagră cu o cusătură roşie evidentă.

Despre performanţe sau preţuri nu se ştiu detalii, dar Audi S5 Sportback Grand Prix by Senner Tuning este un pas logic spre versiunea RS5.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.