Tuning pentru Audi S5 Sportback by Senner Tuning

Cel mai puternic Audi S5 Sportback are doar 333 CP. Iar fanii abia aşteaptă versiunea RS5. Până atunci, Senner Tuning încearcă să le satisfacă dorinţele printr-un S5 Sportback upgradat.

Tuning pentru Audi S5 Sportback by Senner Tuning Tuning pentru Audi S5 Sportback by Senner Tuning

Audi S5 Sportback Grand PrixCei care nu sunt mulţumiţidoar cu un coupe Audi A5 pot alege un fel decoupe-hatchback-cu-4-uşi, adică Audi A5 Sportback. Şi dacă puterea de 333 CP aversiunii de top S5 Sportback tot nu e satisfăcătoare,tunerul german Senner Tuning încearcă să facă un pas spreviitorul RS5, propunând o versiune Grand Prix.

Iar S5 Grand Prix presupune un upgrade al puterii pânăla 375 CP, adică un plus de 42 CP, doar prinreconfigurarea unităţii centrale şi adoptarea unui filtru sport şia unui sistem de evacuare sport, cu 4 ieşiri. De asemenea, cuplulmotor maxim evoluează de la 440 Nm la 495 Nm.

Putere crescuta la 375 CPMaşina este mai aproape de soldatorită adoptării unui set nou de amortizoare şi arcuri,garda la sol fiind micşorată cu 40 mm. Astfel suntpuse foarte bine în evidenţă jantele din două bucăţi, cu un designfoarte elegant, dar şi sportiv şi care au un diametru de 20 inch.Pneurile sunt diferite pe cele două punţi: 245/30 R 20 în faţă,respectiv 295/25 R 20 în spate.

Dacă exteriorul nu se mai diferenţiază prin altceva, în cepriveşte interiorul Audi S5 Sportback Grand Prix aredreptul la un tratament pe bază de fibră de carbon,material folosit pentru cam toate inserţiile şi detaliile bordului.Păcat că nu este oferit şi un pedalier perforat din aluminiu, însăproprietarul maşinii va fi gratulat cu tapiţerie din piele neagrăcu o cusătură roşie evidentă.

Despre performanţe sau preţuri nu se ştiu detalii, darAudi S5 Sportback Grand Prix by Senner Tuning este un paslogic spre versiunea RS5.