Tuning pentru Chevrolet Camaro de la Forgiato

Da, din nou Camaro, de data aceasta muscle car-ul american intrând pe mâna celor de la Forgiato, care i-au pregătit o grilă frontală un pic mai specială.

Tuning pentru Chevrolet Camaro de la Forgiato Tuning pentru Chevrolet Camaro de la Forgiato

Exemple de tuning pentru Chevrolet Camaro sunt multe, însă cei de la Forgiato au ales o abordare orginală. Pe lângă jantele masive de 20 inci pe care le-au instalat pe Camaro, tunerii californieni i-au schimbat complet look-ul deja celebrului model cu ajutorul unei grile frontale care ascunde farurile.

Imaginea obţinută aminteşte de prima generaţie de modele Camaro, cu excepţia că acum Chevrolet-ul a primit câte 18 LED-uri pentru fiecare "pleoapă". Oferită la pachet cu un kit lat de caroserie, grila costă 3.399 de dolari însă adevăraţii pasionaţi vor face abstracţie de preţ când vine vorba de maşina lor preferată.

PUTEŢI ADMIRA IDEEA CELOR DE LA FORGIATO CU AJUTORUL GALERIEI FOTO ŞI AL VIDEOCLIPULUI DE MAI JOS

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.