Tuning pentru Dacia Duster: Eibach şi Giacuzzo Design

Se pare că Dacia Duster devine, încet, o mică vedetă. Chiar dacă vorbim de un SUV compact cu performanţe offroad surprinzător de bune, iată că Eibach şi Giacuzzo Design mizează pe latura sportivă a lui Duster. Cât de reuşită e creaţia lor?

Tuning pentru Dacia Duster: Eibach şi Giacuzzo Design Tuning pentru Dacia Duster: Eibach şi Giacuzzo Design

Poate că Dacia Duster nu va candida niciodată la titulatura de cea mai frumoasă maşină, însă asta nu înseamnă că tunerii nu pot contribui serios la creşterea atractivităţii lui Duster. Interesant, până acum nu am văzut nici o propunere serioasă care să evidenţieze caracterul offroad al maşinii, tunerii fiind interesaţi mai degrabă de latura sportivă.

După ce Elia AG ne-a gratulat cu jante de 18" şi alte mici detalii, iată că specialistul german Eibach vine cu o propunere mai serioasă. Duster primeşte jante de 20" de origine Shark, încălţate cu pneuri Michelin Pilot Sport PS2 de 245/35 R 20, în timp ce garda la sol este coborâtă graţie unui set de arcuri Eibach Pro-Kit Performance.

Rezultatul este ceva de genul "pimp my Duster", maşina primind şi un mini-bull-bar frontal cromat, precum şi praguri cromate, toate de origine Antec. Pentru a evidenţia caracterul sportiv al maşinii, în spate Duster are dreptul la două ieşiri de evacuare cromate şi cu un diametru respectabil, care promit un câştig de câţiva cai-putere, dar şi un sound mai interesant.

Cei de la Eibach nu dau informaţii şi în privinţa preţului unei astfel de modificări, considerată una de bază, dar promit că, astfel echipat, Duster devine un SUV mult mai manevrabil pe şosea. Un tuning pe care, cel mai probabil, îl vor aprecia la adevărata valoarea fanii noului Duster "No Limit" Pikes Peak...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.