Ultimul Mercedes SLR tunat de Mansory

Autor: Dan Vache 02 oct. 2008 Tuning auto

Mercedes SLR by MansoryCei de la Renovatio Mansory ne-au oferit o gură de aer prin noul SLR tunat de ei. Spre deosebire de ultimul SLR Mansory, care părea să fie un dead-end pentru tuner în ceea ce priveşte modificarea SLR-urilor, modelul din imagini pare să pornească de la o idee şi are o finalitate. Fibra de carbon care nu este în exces, jatenele albe care completează designul maşinii, dar şi liniile aerodinamice îi oferă SLR-ului un caracter supersport. Mai ales că sub capotă se află un motor V8 care produce 700 CP şi are un cuplu de 880 Nm.

Mercedes SLR, guri de evacuareTot din caracterul supersport al maşinii fac parte şi performanţe precum o acceleraţie de la 0-100 km/h în 3.6 secunde şi o viteză maximă de 340 km/h. Combinaţia între negrul diabolic şi albul angelic pare să ducă cu gândul la un batmobile dezbrăcat de mantaua sa neagră, aflat de această dată într-o vacanţă, departe de lupta cu răufăcătorii. Modelul, chiar dacă pentru fani nu este tocmai un SLR ideal, se poate alătura celor mai reuşite tuninguri marca Mansory, cum ar fi Aston Martin DB9.

Privit din punctul de vedere a ceea ce înseamnă acest model pentru evoluţia Renovatio Mansory, ultimul SLR poate fi considerat un pas înainte şi un semn că Mansory încă mai tunează astfel de modele.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide