Un Volkswagen Scirocco low. Foarte low

Se ia un Scirocco, se pune o folie Caribbean Metaliic de la Bruxsafol şi se instalează un sistem de suspensie pneumatic. După care se fac poze.

Un Volkswagen Scirocco low. Foarte low Un Volkswagen Scirocco low. Foarte low

Minunăţia pe patru roţi din GALERIA FOTO este un Volkswagen Scirocco, după cum ai aflat şi din titlu. Dar nu e chiar orice Scirocco, fiindcă a primit o folie Bruxsafol într-o nouă culoare, denumită Caribbean Metallic, precum şi câteva îmbunătăţiri sub capotă, astfel că acum produce 370 CP. 

Sigur, după cum probabil ai observat deja, hatchback-ul german a primit şi o suspensie pneumatică, dar şi un set de jante imense.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.