VIDEO: Liniuţă cu peste 2.000 de cai-putere

Liniuţă sau drag-race. Cel mai simplu mod de a vedea ce poate maşina pe care o conduci, fie că e legal, fie că e ilegal. De la Dacii de acum 20 de ani şi până la ultima generaţie a BMW-ului M3, toate pot participa la aşa ceva.

VIDEO: Liniuţă cu peste 2.000 de cai-putere VIDEO: Liniuţă cu peste 2.000 de cai-putere

Liniuţa e simplă. Se aliniază două maşini la start, iar cea care trece prima linia de sosire este declarată câştigătoare. Dar când fiecare maşină care se angajează într-o astfel de cursă are peste 1.000 de cai putere sub capotă, şoferii trebuie să fie treji şi cu simţurile în alertă maximă, altfel lucrurile s-ar putea termina rău.

Din fericire, cele două maşini din clipul de mai jos sunt strunite de cei care le conduc şi ajung fără probleme la finiş.

Unul dintre concurenţi are la dispoziţie o herghelie de 1.150 de cai-putere strânşi sub capota unui Dodge Viper, iar cel de-al doilea participant are sub control un Lamborghini Gallardo cu 1.300 de cai.

Rezultatul? Răspunsul e în clipul de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.