Volkswagen Golf 6 GTI by ABT

ABT are grijă de fiecare dată să răspundă prompt odată cu lansarea unui nou model Volkswagen. Iar Golf 6 a primit acum tratamentul complet.

Volkswagen Golf 6 GTI by ABT Volkswagen Golf 6 GTI by ABT

Toata gama poate fi modificataTunerul cu sediul în Kempten a pregătit un pachet complet pentru noul Volkswagen Golf 6, compus din modicări estetice, la nivel de spoilere, grilă faţă, eleron spate şi sistem de evacure dublu plus jante de 18 sau 19 inch, dar şi din unele la nivel tehnic. Avem o suspensie sport şi un sistem de frânare mult îmbunătăţit.

Iar la nivel de motoare, 1,4 TSI de 122 CP dezvoltă după modificările aplicate de ABT 160 CP, versiunea mai potentă ajungela 200 CP, iar dieselul de 140 CP ajunge la un total de 170 CP. Cireaşa de pe tort este reprezentată de Golf 6 GTI, a cărui putere creşte până la 240 CP. Dar mai multe detalii vom putea afla în apropierea lansării de la Essen Motorshow de peste câteva zile.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.