Volkswagen Golf 6 - O nouă suspensie de la KW Automotive

KW Automotive a pregătit pentru noul Volkswagen Golf 6 un set de 3 tipuri diferite de suspensii, pentru toate buzunarele şi gusturile.

Volkswagen Golf 6 - O nouă suspensie de la KW Automotive Volkswagen Golf 6 - O nouă suspensie de la KW Automotive

După pneuri, suspensiile sunt cele mai importante elemente în menţinerea contactului cu sol, astfel că o soluţie performantă este tot timpul recomandabilă. Nu băgaţi în seamă jantele diferite, ele nu fac parte din noul pachet. În schimb, clienţii pot alege între trei tipuri de suspensii, ce scad garda la sol cu până la 65 de mm.

Versiunea V1 oferă un comportament rutier mai bun modelului Volkswagen Golf 6, V2 permite modificări în ceea ce priveşte garda la sol şi tăria amortizoarelor iar vârful de gamă, V3, duce aceste ajustări la un nivel mai ridicat, cu posibilităţi de modificări ale caracteristicilor în mod indepedent.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.