Volkswagen Golf GTI by Kerscher

Kerscher este ultimul tuner care a preparat actuala generaţie Volkswagen Golf. Modificările se rezumă doar la cele estetice, scopul fiind apropierea de versiunea GTI.

Volkswagen Golf GTI by Kerscher Volkswagen Golf GTI by Kerscher

4 tevi de esapamentDacă doreşti să-ţi transformi actualul Volkswagen Golf 6 într-un GTI original, atunci kitul oferit de cei de la Kerscher ar putea să te intereseze. Printre modificările importante regăsim spoilere schimbate, praguri mai mari, jante agresive şi o grilă faţă cu un nou aspect. Să nu uităm nici partea din spate, care primeşte o evacuare cu nu mai puţin de 4 ţevi de eşapament, câte două pe fiecare parte.

Din păcate, cei de la Kerscher nu oferă pentru Volkswagen Golf încă nicio modificare de ordin tehnic, însă dacă vreţi doar să schimbaţi imaginea maşinii, modificările din pozele alăturate sunt interesante.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.