Volkswagen Golf Variant RaVe 270

În acest an, Essen Motor Show va avea o premieră mai specială: debutul noului model Golf Variant RaVe 270.

Volkswagen Golf Variant RaVe 270 Volkswagen Golf Variant RaVe 270
Conceptul VW Golf Variant RaVe 270 se prezintă cu un design în stil racing, cu un interior complet din piele, scaune sport şi un sistem audio cu o putere de 1.400 watt, compus din 13 boxe şi un subwoofer.

În ce priveşte partea tehnică, RaVe 270 dispune de un motor TSI în patru cilindri, care dezvoltă o putere de 270 CP la o turaţie de 6.000 rpm, maşina ajungând în 5,8 secunde la 100 km/h. La exterior, designul în stil racing se poate vedea începând cu partea frontală (grilă, lămpi, oglinzi, faruri) - totul fiind modificat pentru a da un look mai agresiv.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.