Volkswagen Touareg by Hofele

Hofele oferă un pachet estetic adaptat la ambele versiuni de Touareg comercializate până acum, atât cu, cât şi fără facelift.

Volkswagen Touareg by Hofele Volkswagen Touareg by Hofele
Touareg by HofeleFaptul că Hofele oferă acest kit vizual adaptabil şi pentru versiunea fară facelift a lui Touareg este un lucru inedit, menit probabil să mărească vânzările micului tuner dar şi să mulţumească şi primii posesori de Touareg. Body-kit-ul constă într-un nou spiler faţă,  un spate modificat, eleron pe plafon şi  un scut inferior pentru o protecţie mai bună.

Deşi nici un update la motor nu este disponibil, doritorii pot alege noua capotă cu o cocoaşă sport, jante Reverso de 22 de inch cu gume de 295/30 şi arcuri sport sau un modul ETS pentru suspensia pe aer ce coboară caroseria cu 40 de mm.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.