Volvo XC60 by Heico Sportiv

Tunerul german Heico Sportiv s-a mişcat repede şi deja a lansat primul kit de tuning pentru nou lansatul Volvo XC60.

Volvo XC60 by Heico Sportiv Volvo XC60 by Heico Sportiv

La capitolul estetic vorbim de spoilere în totalitate în culoarea caroseriei, ornamente la baza acestora şi o nouă evacuare. Clienţii mai pot comanda şi noi jante, disponibile în diferite forme şi mărimi plus un kit de suspensie ce coboară maşina cu 30 de mm.

În compartimentul motor Heico Sportiv are pregătite câteva upgrade-uri la nivelul softului de management al motorului. La versiunile diesel D5 de 163 şi 185 CP puterea totală ajunge până la 210 CP în timp ce pentru benzinarul turbo T6 creşterea de putere de 30 CP aduce suma totală la 315 CP.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.