Vorsteiner face o operă de artă dintr-un McLaren MP4-12C. FOTOGALERIE

Ceva frumos, pentru ochi şi suflet: un McLaren MP4-12C tunat de Vorsteiner şi fotografiat într-un port. Un fel de Revoluţie Portocalie...

Vorsteiner face o operă de artă dintr-un McLaren MP4-12C. FOTOGALERIE Vorsteiner face o operă de artă dintr-un McLaren MP4-12C. FOTOGALERIE

Americanii de la Vorsteiner s-au jucat un pic cu un McLaren MP4-12C şi l-au cadorisit cu pachetul MP4-VX, un kit aerodinamic care arată absolut senzaţional.

Parcă niciodată nu s-a potrivit portocaliul cu fibra de carbon atât de bine

Vorbim de un spoiler faţă din fibră de carbon, extensii de praguri care încadrează maşina pe laterale şi îi oferă o postură mai agresivă, dar şi de un spoiler faţă redesenat, completat de un difuzor de aer gândit să integreze şi senzorii de parcare.

DAT ASS!

Dacă vă uitaţi la roţi, veţi remarca minunatele jante negru-portocaliu VSM-311, de 20 de inci pe faţă şi 21 de inci pe spate. Maşina nu are alte modificări făcute, dar nici nu e nevoie de altceva pentru a ne fermeca definitiv.

Am aduce şi noi maşina asta cu containerul...

Nu rataţi întreaga selecţie de poze de la Vorsteiner, în galeria foto!

via GTSpirit

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.