Youabian Puma vrea să rivalizeze cu... Bugatti Veyron! Ca preţ. UPDATE

La Salonul Auto de la Los Angeles a fost expusă şi o creatură pe patru roţi imensă şi cu un preţ pe măsură. Ia să vedem, aţi da banii pe aşa ceva sau pe un Veyron?

Youabian Puma vrea să rivalizeze cu... Bugatti Veyron! Ca preţ. UPDATE Youabian Puma vrea să rivalizeze cu... Bugatti Veyron! Ca preţ. UPDATE

Firma Youabian este a unui american cam excentric, deoarece acesta declară că modelul Puma e dedicat celor care au curajul să se afişeze într-un automobil al plăcerii total diferit de ce există la ora actuală pe piaţă.

Ei bine, după cum se vede, aspectul maşinii necesită, într-adevăr, curaj din partea privitorilor, fiind clar că are şanse să devină unul dintre cele mai controversate subiecte în lumea iubitorilor de frumos. Noi remarcăm doar că ideea stilistică a părţii frontale a fost botezată ”Ochi de Tigru”.

Ceea ce nu se prea înţelege din imagini este gabaritul: lungimea de peste 6 metri face Puma la fel de imens ca un Rolls Royce, iar jantele cromate de 20 inch sunt încălţate cu pneuri offroad cu un diametru de peste 1 metru.

Motorul provine din banca de organe GM, fiind vorba despre un V8 de 7,0 litri, capabil de 505 CP, care, în teorie, propulsează mastodontul decapotabil în doar 5,9 secunde până la 100 km/h.

E ciudat, totuşi, că interiorul pare mult prea ieftin pentru suma pe care constructorul o cere pe acest Youabian Puma: 1,1 milioane de dolari! Serios, e vreo glumă de Black Friday maşina asta?

UPDATE: Între timp, a apărut şi un VIDEO cu această creatură pe patru roţi:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.