Tuning: Hamann iese din tipar cu motocicleta Soltador Cruiser

Specialiştii în tuning de la Hamann nu şi-au făcut un nume din prepararea la comandă a motocicletelor, dar asta nu înseamnă că nu-şi pot încerca mâna şi cu aşa ceva, de dragul diversităţii.

Tuning: Hamann iese din tipar cu motocicleta Soltador Cruiser Tuning: Hamann iese din tipar cu motocicleta Soltador Cruiser

Aşa a luat naştere Hamann Soltador Cruiser, motocicleta prezentată la Salonul Auto Geneva 2013, ce pare desprinsă din portofoliul Orange County Choppers, deţinul de Paul Teutul junior şi senior. 

Pe lângă proporţiile masive, dictate de imensa roată din spate, cei de la Hamann au optat pentru un pachet de design cu elemente din istoria mărcii Porsche, printre care şi o imagine cu James Dean şi autograful acestuia.

În ceea ce priveşte partea tehnică, tunerii au optat pentru un motor Harley Davidson de 1.900 cc şi 160 CP. Cu o masă de 290 de kg, chopper-ul accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,3 secunde. Conform Hamann, motocicleta va fi produsă în serie limitată iar un exemplar va costa în jur de 120.000 de euro.

Merită banii o asemenea creaţie?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.