90 de ani de motociclete BMW în 90 de secunde. VIDEO

Divizia producătoare de motociclete a companiei germane BMW sărbătoreşte, în 2013, 90 de ani de existenţă. Pentru a marca această piatră de hotar, germanii au publicat un clip video în care, timp de 90 de secunde, sunt derulate imagini cu cele mai cunoscute modele ale lor, din 1923 până în 2013.

90 de ani de motociclete BMW în 90 de secunde. VIDEO 90 de ani de motociclete BMW în 90 de secunde. VIDEO

BMW Motorrad, divizia producătoare de motociclete a companiei germane, împlineşte 90 de ani în 2013. Pentru a sărbători această aniversare, germanii au publicat un clip video în care, vreme de 90 de secunde, putem vedea cele mai cunoscute modele pe două roţi BMW, din 1923 până în prezent.

Pe lângă acest clip video cadou, BMW Motorrad sărbătoreşte 90 de ani de existenţă prin lansarea unor ediţii speciale de motociclete, precum şi un model retro cu motor răcit cu aer, care e inspirat din prima motocicletă BMW, denumită R 32.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.