A fost ales constructorul nodului giratoriu suspendat de 35 de milioane de euro de pe Centura Bucureşti

Potrivit contractului, durata de realizare a acestui proiect este de 30 luni.

A fost ales constructorul nodului giratoriu suspendat de 35 de milioane de euro de pe Centura Bucureşti A fost ales constructorul nodului giratoriu suspendat de 35 de milioane de euro de pe Centura Bucureşti

Compania ITINERA SPA a fost desemnată astăzi câştigătoarea licitaţiei pentru contractul privind proiectarea şi execuţia nodului rutier pe Centura Bucureşti – DN4 (Olteniţa), km 29+500 – km 33+190, cu o valoare a propunerii financiare de 169.508.442,60 lei, fără TVA (echivalentul a 35,5 milioane euro, fără TVA).

Potrivit contractului, durata de realizare a acestui proiect este de 30 luni, din care 6 luni pentru activitatea de proiectare şi 24 luni pentru execuţia lucrărilor. Garanţia pentru execuţia lucrărilor, ofertată de ITINERA SPA, este de 10 ani.

Procesul de semnare a contractului va putea fi iniţiat doar după expirarea perioadei legale de 10 zile de la transmitera comunicărilor privind rezultatul procedurii, în care pot fi depuse contestaţii. În situaţia în care vor fi înregistrate contestaţii împotriva noului rezultat al procedurii, CNAIR SA va trebui să aştepte soluţionarea acestora.

Nodul rutier Centura Bucureşti – DN4 (Oltenita) va fi unul denivelat şi presupune amenajarea unui sens giratoriu suspendat, care va fluidiza fluxurile de trafic din zonă, inclusiv traficul feroviar.

Traseul amenajarii nodului rutier se desfăşoară între km 29+500 şi km 33+190, pe actuala centură a Capitalei.

Pe direcţia Bucureşti, nodul rutier va avea un sector de aproximativ 800 m şi pe direcţia Olteniţa un sector de 650 m, iar ambele sectoare vor încheia în sensuri giratorii. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.