Accesoriu auto

O plimbare la volanul unui Aston Martin DBS de 250.000 de dolari nu este destul de extravagantă fără un ceas de 34.500 de dolari, creat special pentru proprietarii acestor bijuterii pe patru roţi.

Accesoriu auto Accesoriu auto
De fapt, ceasul cu cronograf de la Jaeger LeCoultre este un must have pentru pasagerii DBS-ului. Bijuteria AMVOX2 are peste 400 de componente şi există în ediţie limitată doar pentru proprietarii de DBS, 999 de piese din tinanium de gradul 5 şi doar 300 de piese cu brăţară din aur roşu. În funcţie de preferinţele şi stilul fiecăruia, sport sau fancy.

Deşi o bijuterie extrem de scumpă, ceasul nu-şi va pierde valoarea în timp, aşa că investiţia, atât în Aston cât şi în accesoriul aferent, va fi una fără pierderi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.