Accident evitat la limită. Reflexele foarte bune l-au salvat pe şofer de la un dezastru - VIDEO

O maşină pierde controlul volanului şi intră pe contrasens.

Accident evitat la limită. Reflexele foarte bune l-au salvat pe şofer de la un dezastru - VIDEO Accident evitat la limită. Reflexele foarte bune l-au salvat pe şofer de la un dezastru - VIDEO

Stăpânirea de sine şi viteza de reacţie sunt două dintre calităţile pe care ar trebui să le aibă orice şofer. În situaţia de mai jos vedem cât de folositoare sunt acestea în momentele critice. 

O maşină pierde controlul volanului şi intră pe contrasens, însă cel de la volanul maşinii din care se filmează dă dovadă de calm şi evită la limită accidentul.

Pe porţiunea de drum unde are loc incidentul nu ar fi fost rău dacă ar fi existat nişte separatoare de beton, sau măcar linii vizibile care să delimiteze benzile.

VIDEO

Majoritatea celor care au văzut clipul au avut cuvinte de laudă pentru şofer:

„Reflex foarte bun, felicitări.”

„Super reflex! Bravo colegu.”

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.