Accident grav în Bucureşti. Trei poliţişti şi un jandarm au ajuns la spital – VIDEO

Autor: Firuta Flutur 31 ian. 2019 Știri auto
Accident grav în Bucureşti. Trei poliţişti şi un jandarm au ajuns la spital – VIDEO

Trei poliţişti şi un jandarm au fost transportaţi, miercuri seară, la spital după ce autospeciala cu care se deplasau la o sesizare primită prin numărul de urgenţă 112 a fost lovită de o maşină, într-o intersecţie din Capitală, anunţă Brigada Rutieră. 

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunţat că, în jurul orei 21.05, a avut loc un accident în zona Bulevardului Bucureştii Noi – Str Laminorului.

„Din primele date s-a stabilit că un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 5 se deplasa pe bd. Bucurestii Noi, in regim prioritar la o sesizare primită prin SNUAU 112, având in funcţiune semnalele optice şi acustice, iar in momentul in care a ajuns la intersecţia cu str. Laminorului a intrat in coliziune cu un alt autovehicul”, transmite Brigada Rutieră.

Trei poliţişti şi un jandarm, răniţi în urma impactului, au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

VIDEO

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide