Accident tragic în Coreea de Sud

Chiar dacă acest material video este unul foarte dur, încercăm să atragem atenţia asupra pericolelor pe care le regăsim deseori în trafic. Următorul material video nu este destinat celor slabi de înger.

În următorul videoclip puteţi urmări un accident foarte grav, produs nu cu mult timp în Coreea de Sud. Chiar dacă este un material video foarte dur, încercăm să vă punem pe gânduri pentru a conştientiza multitudinea de pericole cu care ne confruntăm în fiecare zi în trafic. După cum se vede şi în materialul video, chiar dacă o maşină a primit maximul de stele la testele Euro NCAP asta nu înseamnă că ne va salva viaţa în orice situaţie. ProMotor recomandă să abordaţi un stil de condus defensiv, protejându-vă pe dumneavoastră şi pe ceilalţi participanţi la trafic.

ATENŢIE: Următorul videoclip nu este recomandat persoanelor sensibile!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.