Acţiunea din jocul GTA V, recreată în realitate. VIDEO

Nişte băieţi (şi fete) au încercat să transpună în realitate lumea virtuală din jocul GTA V. Şi, dacă ne întrebi pe noi, le-a ieşit o minunăţie.

Acţiunea din jocul GTA V, recreată în realitate. VIDEO Acţiunea din jocul GTA V, recreată în realitate. VIDEO

GTA V, sau Grand Theft Auto 5, e disponibil pe consolele de jocuri şi pe PC, deşi pentru acesta din urmă s-a lăsat cu amânări multe şi lungi. Dar, chiar şi aşa, jocul a fost primit cu braţele deschise de critici şi pasionaţi, în ciuda unor probleme care te fac să-ţi pierzi minţile în timpul unor misiuni.

Revenind în lumea reală, cei de la CorridorDigital s-au gândit că ar fi interesant să recreeze universul din GTA V într-un videoclip filmat în realitate. Iar rezultatul e foarte fain.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.