ANM lansează o avertizare cod roşu de vânt puternic cu aspect tornadic

Administraţia Naţională de Meteorologie a lansat o serie de avertizări meteo, printre care şi o avertizare cod roşu de vânt puternic cu aspect tornadic.

ANM lansează o avertizare cod roşu de vânt puternic cu aspect tornadic ANM lansează o avertizare cod roşu de vânt puternic cu aspect tornadic

Administraţia Naţională de Meteorologie a lansat o serie de avertizări meteo, printre care şi o avertizare cod roşu de vânt puternic cu aspect tornadic.

Avertizarea este valabilă în judeţul Sălaj, până la ora 16.

Potrivit site-ului ANM, în zona judeţului Sălaj, va exista vânt puternic cu aspect tornadic, grindină de mari dimensiuni, descărcări electrice frecvente, averse torenţiale ce vor cumula 25...35 l/mp.

Totodată, anumite localităţi din judeţele Sălaj şi Arad sunt vizate de avertizări de grindină de dimeniuni medii şi mari, frecvente descărcări electrice, vijelie puternică şi averse torenţiale care pot cumula 25-35 l/mp.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.