Aston Martin deschide lista comenzilor pentru SUV-ul de lux DBX

Aston Martin va începe să preia comenzi pentru viitorul său SUV DBX cu ocazia Concours d’Elegance de la Pebble Beach, în cadrul Monterey Car Week, informează CarScoops.

Aston Martin deschide lista comenzilor pentru SUV-ul de lux DBX Aston Martin deschide lista comenzilor pentru SUV-ul de lux DBX

Aston Martin va începe să preia comenzi pentru viitorul său SUV DBX cu ocazia Concours d’Elegance de la Pebble Beach, în cadrul Monterey Car Week, informează CarScoops.

SUV-ul mărcii britanice a fost prezentat cu ocazia  Goodwood Festival of Speed, dar Aston Martin a ales Pebble Beach drept locul undeva ce începe să preia comenzi, şi având în vedere succesul SUV-urilor de lux în SUA şi publicul care se adună la Monterey Car Week, decizia este de înţeles.

Modelul Aston Martin DBX va fi prezentat oficial în decembrie, dar încă nu se ştie care va fi primul salon auto unde va fi expusă.

Aston Martin are ambiţii mari cu DBX, şi SUV-ul britanic concurează alături de Porsche Cayenne Turbo şi BMW X6 M.

Ca şi alte modele Aston Martin, DBX va împrumuta arhitectura electrică de la Mercedes-Benz şi va folosi motorul AMG V8 de 4 litri cu două turbocompresoare. Puterea ar urma să fie de 503 CP, însă ulterior ar putea apărea şi versiuni mai puternice.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.