Automation e un joc în care poţi să îţi construieşti o maşină de la zero. VIDEO

Dacă ţi-ai dorit vreodată un joc în care să poţi construi maşini de la zero, trebuie să ştii că dorinţa ta a fost îndeplinită.

Automation e un joc în care poţi să îţi construieşti o maşină de la zero. VIDEO Automation e un joc în care poţi să îţi construieşti o maşină de la zero. VIDEO

Automation e un joc nou-nouţ făcut de un studio mic din Australia, iar scopul său este să te facă pe tină se înveţi să construieşti maşini. Dar nu te gândi că este vorba despre plictiseala obişnuită, cu piese care nu pot fi modificate sau limitări în ceea ce priveşte designul.

Nu, în Automation o iei de la zero şi poţi să îţi creezi maşina aşa cum vrei tu. De la forma caroseriei şi până la tipul de motor folosit - pe care, apropo, îl construieşti tot tu, în funcţie de necesităţile clienţilor virtuali sau ale maşinii.

Jocul e încă în lucru, iar modurile Multiplayer şi Campaign nu sunt gata, dar atunci când vor fi îţi vor permite să te aliezi cu prietenii tăi şi să creezi o companie auto pe care să o creşti din 1946 până în 2020. Până atunci poţi să încerci modurile Sandbox şi Scenarios, în care înveţi cum merg lucrurile la început.

Poţi să încerci un demo (aici) sau poţi să cumperi jocul în sistemul Early Access pe Steam, preţul fiind de 29,99 dolari americani.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.