Balşul veşnic aglomerat primeşte un sistem "inteligent" de semafoare - VIDEO

Toate semafoarele comunică între ele.

Balşul veşnic aglomerat primeşte un sistem "inteligent" de semafoare - VIDEO Balşul veşnic aglomerat primeşte un sistem "inteligent" de semafoare - VIDEO

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere are o veste bună pentru cei care obişnuiau să traverseze oraşul Balş cu maşina. Pentru fluidizarea traficului rutier în localitate au fost puse în funcţiune semafoarele electrice.

DRDP Craiova a instalat un sistem de semafoare "inteligent" care, pe baza unor bucle inductive, calculează timpii de verde/roşu pentru a asigura un flux de trafic fără ambuteiaje.

Toate semafoarele comunică între ele astfel, circulând cu viteza recomandată, şoferii vor avea verde în toată localitatea.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.