Biciclist prins de... radar

Unii nu au ce face: probabil pentru a se distra, un tip cu mantie roşie şi cu alias Cap Man a trecut pe lângă un radar cu mai mult de 50 km/h. Rezultatul?

În orăşelul francez Belfort, aflat la graniţa cu Germania, Cap Man le-a declarat război radarelor şi, după cum se pare că afirmă el, "represiunii rutiere". Cine este Cap Man, nu ştim, dar am aflat ce a făcut.

Francezul le-a râs pur şi simplu în nas poliţiştilor de la circulaţie, depăşind viteza maximă legală din oraş... pe bicicletă. Asta nu ar fi nimic, dacă acest Cap Man nu ar fi recurs la o metodă subversivă: a trecut de mai multe ori prin dreptul singurului radar automat din orăşel, fiind, evident, fotografiat de cameră.

Credeţi că a fost amendat? Nicidecum, pentru că... bicicleta nu are număr de înmatriculare! Practic, poliţia nu îi poate face nimic lui Cap Man, deoarece nu există o legislaţie în acest sens.

Prin urmare, iată o soluţie să scapi de radar fără să fii prins. De preferat să ai şi o mantie roşie, poate eşti confundat cu Superman şi eşti luat de băiat bun...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.