BMW a lansat xDrive Challenge 3D

Autor: Gabriel Grosoiu 23 nov. 2011 Știri auto
BMW a lansat xDrive Challenge 3D

BMW xDrive Challenge este un simulator de condus 3D, on-line, multiplayer ce oferă o experienţă virtuală de condus a modelelor X. BMW xDrive Challenge poate fi accesat din pagina oficială de Facebook BMW a tuturor ţărilor din Europa Centrală şi de Est (pentru România: www.facebook.com/bmw.romania). Participanţii vor putea testa patru automobile BMW şi se vorputea întrece în diverse competiţii pentru premii reale. În acelaşi timp, utilizatorii vor acumula puncte de experienţa şi „BMW Credits” cu care vor putea repara şi alimenta maşina, cumpăra noi automobile sau se vor putea înscrie în diverse competiţii.

În prima faza, în lunile decembrie şi ianuarie, premiile vor fi oferite de partenerii BMW xDrive Challenge: Rauch, K2, Bang & Olufsen – Bang & Olufsen Form 2 si Deluxe Music. Acestea includ produse şi servicii oferite de partneri. În a doua etapă, participanţii la BMW xDrive Challenge pot câştiga o invitaţie pentru a participa la un eveniment real BMW de drive test. BMW xDrive Challenge este o aplicaţie dezvoltată special pentru Facebook ce oferă grafică 3D de rezoluţie înaltă 3D Unity Plug-in. Jocul oferă un nivel ridicat de realism, spaţiul virtual este o copie 1:1 a reţelei de drumuri din zona Eiger, din Alpii Elveţieni, construită folosind informaţii topografice şi imagini din satelit. Simularea include şi elemente de vreme dinamice (ploaie, ninsoare, nori), care au impact asupra comportamentului dinamic al automobilului.

De asemenea, pentru mai mult realism, mediul influenţează şi aspectul exterior al automobilului care, în testele of-road pe noroi, se murdăreşte. Utilizatorul poate apoi vizita o spălătorie virtuală pentru curăţarea automobilului. Se pot testa patru modele, dintre care trei se câştigă ulterior. Fiecare model se distinge printr-o viteză maximă şi comportament dinamic specific. Sunt disponibile patru tipuri de trasee: Macadam, Noroi, Zăpadă şi Extrem. Sunt oferite trei moduri de joc: Test Drive (permite explorarea Alpilor Elveţieni), Friend Challenge (până la 4 prieteni se pot întrece on-line pentru a câştiga BMW Credits), Championship. În modul Championship, utilizatorul poate câştiga BMW Credits şi puncte de experienţă pentru deblocarea unor modele noi de test sau circuite noi. Rezultatele în cursele din modul Championship sunt baza clasamentelor care pot aduce participanţilor premii reale. De asemenea, prin participarea în modul „Championship”, utilizatorul primeşte puncte de experienţă care fac disponibile automobile şi curse noi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide