Bosch instruieşte peste 260 de studenţi în cadrul fabricii de componente auto din Cluj

Peste 260 de studenţi vor fi implicaţi într-un program la compania germană Robert Bosch.

Bosch instruieşte peste 260 de studenţi în cadrul fabricii de componente auto din Cluj Bosch instruieşte peste 260 de studenţi în cadrul fabricii de componente auto din Cluj

Peste 260 de studenţi vor fi implicaţi într-un program de practică desfăşurat în fabrica de componente auto deţinută de compania germană Robert Bosch în localitatea Juncu din Cluj, în scopul creşterii gradului de angajabilitate a tinerilor din regiunea de nord-vest a ţării.

Proiectul lansat în luna iunie a acestui an se desfăşoară în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca şi compania de consultanţă în resurse umane Great People Inside şi are o valoare de aproximativ 2,2 milioane de lei, fiind cofinanţat cu 2,1 milioane de lei din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman POCU/90/6.13/6.14.

În momentul de faţă 30 de studenţi parcurg programul de practică obligatorie în fabrica Bosch din Jucu, jud. Cluj, iar şase dintre ei vor continua colaborarea cu Bosch şi după finalizarea stagiului de practică obligatorie.  

Specializările vizate de proiect sunt automatică şi calculatoare, electronică, telecomunicaţii şi tehnologia informaţiei, inginerie electrică, mecanică, construcţii de maşini, ştiinte economice şi gestiunea afacerilor şi matematică-informatică.  

Citeşte articolul complet în Ziarul Financiar

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.