Brazilia este o junglă şi uneori lucrurile iau o întorsătură tare proastă [VIDEO]

Ştii unde este periculos să deţii ceva? În Brazilia, unde eşti tâlhărit în propriul garaj. De data aceasta însă s-a terminat tare prost pentru târhari.

Brazilia este o junglă şi uneori lucrurile iau o întorsătură tare proastă [VIDEO] Brazilia este o junglă şi uneori lucrurile iau o întorsătură tare proastă [VIDEO]

Nu este prima dată când vedem o desfăşurare a acţiunilor demnă de filme, a cărei sursă este frumoasa Brazilie. Aici, un şofer care tocmai şi-a parcat maşina în garaj a fost atacat de trei persoane, dintre care (cel puţin) una avea o armă. Şoferul în cauză este şi poliţist, aşa că nu a ezitat să-şi folosească propria armă pentru a-i înlătura pe atacatori. 

Cu toate că hoţul care şi-a primit cele mai multe gloanţe reuşeşte să scape iniţial, este găsit ulterior şi ajunge la spital în final, unde cedează din cauza rănilor suferite. O lume nebună, nebună de tot. 

Tu ai putea să reacţionezi atât de sever în cazul în care cineva intenţionează să-ţi fure maşina, sub ameninţarea armei?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.