Bugatti a prezentat cea mai scumpă maşină construită vreodată. Bugatti La Voiture Noire are 1.500 CP - VIDEO-GALERIE FOTO

Cumpărătorul misterios ar putea fi, conform unor surse din industrie, fostul preşedinte al grupului Volkswagen Ferdinand Piech, care a adăugat maşina la colecţia sa.

Bugatti a prezentat cea mai scumpă maşină construită vreodată. Bugatti La Voiture Noire are 1.500 CP - VIDEO-GALERIE FOTO Bugatti a prezentat cea mai scumpă maşină construită vreodată. Bugatti La Voiture Noire are 1.500 CP - VIDEO-GALERIE FOTO

Producătorul auto Bugatti, companie aflată în portofoliul Volkswagen, a prezentat la Geneva cea mai scumpă maşină construită vreodată, cumpărată de o persoană anonimă cu peste 19 milioane de dolari, scrie Mediafax

Bugatti La Voiture Noire a fost construită într-un singur exemplar, pentru aniversarea de 110 ani a companiei şi dispune de un motor cu 16 cilindri, ce dezvoltă 1.500 de cai-putere.

Cumpărătorul misterios ar putea fi, conform unor surse din industrie, fostul preşedinte al grupului Volkswagen Ferdinand Piech, care a adăugat maşina la colecţia sa.

Bugatti a precizat că maşina este o interpretare modernă a modelului 57 SC Atlantic, conceput de Jean Bugatti şi care a fost fabricat în doar patru exemplare.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.