BWM X5 blindat

Pentru clienţii BMW cu nevoi speciale, constructorul bavarez pune la dispoziţia acestora modelul BMW X5 Security, având un look identic cu cel de serie, dar echipat cu dotări mai mult decât speciale.

BWM X5 blindat BWM X5 blindat

După cum îi spune şi numele, BMW X5 Security este destinat persoanelor care necesită protecţie din toate punctele de vedere. Tabla caroseriei poate "opri" gloanţe provenite dintr-un pistol Magnum 44, iar geamurile oferă deasemenea protecţie împotriva gloanţelor. Mai mult decât atât, maşina poate să ruleze chiar dacă se trage asupra roţiilor, viteza de deplasare în acest caz fiind de 80 de km/h pe o distanţă de 50 de km.

În caz de atac, uşile şi geamurile se blochează automat, comunicarea cu exteriorul fiind posibilă doar prin intermediul unui sistem de tip intercom. În plus, maşina este dotată cu camere de luat vederi, oferind o imagine de ansamblu de aproape 360 de grade. În ceea ce priveşte motorizarea, BMW X5 Security este echipat standard cu un propulsor V8 de 4,8 litri care dezvoltă o putere de 355 CP, fiind capabil să ridice acul vitezometrului de la 0 la 100 km/h în doar 7,5 secunde.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.