Caii putere n-aduc fericirea. Dar o întreţin într-un mare stil

Ferrari a lansat o noua maşină, 812 Superfast

Caii putere n-aduc fericirea. Dar o întreţin într-un mare stil Caii putere n-aduc fericirea. Dar o întreţin într-un mare stil

Ferrari.812. Superfast. Atât de rapid, cu punct şi de la capăt. Este cel mai puternic Ferrari construit vreodată. Vorbim de unul dintre ultimele Ferrari-uri cu motor cu aspiraţie. LaFerrari are aproape 1.000 de cai, însă acolo vorbim de un hybrid. Acum vorbim însă de poate ultimul Ferrari supersport clasic, oldschool, traditional şi toate la un loc.

812 Superfast înlocuieşte F12 Berlinetta şi variant ultra a acestuia (F12 TDF). Superfast are 4.66 m lungime şi numai 1.28 m înălţime. 12 cilindri în V şi 6.5 litri. Atât de mare este motorul. Scoate 800 de cai şi toţi se duc la puntea spate printr-o transmisie automata cu 7 trepte şi dublu-ambreiaj. Cuplul este de 718 Nm.

Maşina a moştenit de la F12 Berlinetta TDF sistemul de virare uşoară pe roţile spate pentru precizie şi stabilitate mai bune în curbe.

Prenumele Superfast este o tradiţie din anii 60, motiv pentru care culoarea de bază este una speciala, Roşu Anii 60. Maşina va fi arătată pentru prima oară la Salonul Auto de la Geneva 2017, într-o lună.

FERRARI 812 SUPERFAST (GALERIE FOTO)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.