Cam aşa arată un Moromete de America. Sau cum să dezbini un copac cu pickupul

În timp ce, în opera lui Marin Preda, drama din scena salcâmului a fost creată cu măiestrie de autor, aici n-a fost nevoie decât de un Cummins de 5,9 litri.

Cam aşa arată un Moromete de America. Sau cum să dezbini un copac cu pickupul Cam aşa arată un Moromete de America. Sau cum să dezbini un copac cu pickupul

Nu ştiu ce anume m-a făcut să mă gândesc la Moromeţii atunci când am văzut acest clip, însă cu siguranţă există elemente care creează o comparaţie între clipul acesta şi opera lui Marin Preda: un copac, un om care vrea să-l doboare. Şi cam atât. Şi faptul că tipul nu mai avea răbdare cu oamenii (care se ocupă de tăierea copacilor). 

În timp ce scena salcâmului din Moromeţii are ca simbol declinul familiei, în cazul acesta lucrurile sunt un pic mai pragmatice: Cummins este unul dintre simbolurile Americii muncitoare. Cummins rezolvă problemele. Cummins.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.