Cam ce ţi se poate întâmpla dacă nu te dai la o parte din faţa unor agenţi de pază - VIDEO

Cei doi agenti ar fi depăsit colana de maşini iar nu şofer nu i-ar fi lăsat să intre înapoi pe bandă.

Cam ce ţi se poate întâmpla dacă nu te dai la o parte din faţa unor agenţi de pază - VIDEO Cam ce ţi se poate întâmpla dacă nu te dai la o parte din faţa unor agenţi de pază - VIDEO

Doi agenţi de pază din Braşov au fost filmaţi în timp ce scuipă şi lovesc cu pumnul maşina unui şofer care nu le-ar fi făcut loc în trafic, scrie MEDIAFAX. Martorii spun că scandalul a avut loc miercuri, la intrare în Feldioara, într-o zonă unde se fac lucrări de reparaţii şi că agenţii de pază ar fi fost revoltaţi pentru că nu au fost lăsaţi să depăşească o coloană de maşini. Potrivit IJP Braşov, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar penal în care fac cercetări pentru purtare abuzivă.

VIDEO

 
 

Citeşte şi

S-a aprins în bord martorul Check Engine? Află cât de bine e să conduci cu el aprins, şi cum poţi să-l stingi - VIDEO

Nokian a lansat în Austria noile anvelope SUV Powerproof şi SUV Wetproof

Maşină a MAI, filmată când depăşea pe linie continuă, într-o curbă fără vizibilitate - VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.