Camion Volvo - limuzină pentru banchet!

Englezoaica Bethany Farrow a reuşit să şocheze în stil grandios: şi-a făcut apariţia la banchet adusă de camionul Volvo al tatălui său.

Camion Volvo - limuzină pentru banchet! Camion Volvo - limuzină pentru banchet!
Toată lumea s-ar fi aşteptat ca fata de 16 ani să îşi facă apariţia la banchet într-o limuzină fiţoasă, însă Bethany a vrut, nici mai mult, nici mai puţin decât camionul Volvo NH12-480, folosit pentru tractarea încărcăturilor de până la 140 de tone. Deşi, din cauza programului încărcat al maşinii, tatăl său a încercat să îi explice că mai bine ar fi închiriat un elicopter pentru noaptea respectivă, până la urmă dorinţa fetei s-a împlinit, devenind atracţia serii la banchet. Ceea ce, bineînţeles, a atras atenţia oficialilor Volvo, care au emis un comunicat de presă pe acest subiect...
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.