Care e mai rapid: BMW M4 sau Lexus RC F? VIDEO 0-280 km/h

Evident, nu îndemnăm pe nimeni să facă aşa ceva pe drumurile publice din România. Dar bine că există alte locuri în lume unde poţi să te bucuri de tot ce are de oferit un coupe supersportiv.

Care e mai rapid: BMW M4 sau Lexus RC F? VIDEO 0-280 km/h Care e mai rapid: BMW M4 sau Lexus RC F? VIDEO 0-280 km/h

Noul Lexus RC F a venit în această lume ca să-l provoace pe deja binecunoscutul BMW M4. Am văzut deja câteva comparative între cele două modele (unul făcut de Motor Trend şi altul de Autocar), dar acum e timpul pentru ceva mai special: un sprint de la zero până la 280 km/h.

BMW M4 are un motor cu şase cilindri în linie care dezvoltă 431 CP şi 550 Nm. Acceleraţia 0-100 km/h are nevoie de 4,1 secunde dacă se optează pentru transmisia automată cu dublu ambreiaj.

Pe de cealaltă parte, Lexus RC F vine cu un V8 de 5,0 litri care dezvoltă 477 CP şi 530 Nm. Dar, cu toate că are mai multă putere, are nevoie de 4,5 secunde ca să ajungă la 100 km/h cu plecare de pe loc.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.