Câştigătorii concursului prosport.ro Bucharest Challenge 2008

Campania "We are looking for drivers", organizată de www.prosport.ro şi Bucharest Ring, şi-a desemnat cei trei finalişti: două femei şi un bărbat. Aceştia urmează să participe la Dacia Logan Cup.

Câştigătorii concursului prosport.ro Bucharest Challenge 2008 Câştigătorii concursului prosport.ro Bucharest Challenge 2008

Campania "We are looking for drivers", la care deja s-au înscris mii de useri pe www.prosport.ro, şi-a desemnat finaliştii. Pe lângă cele două finaliste de până acum, (Maria Adela Bozoc de 27 de ani, din Deva şi Carmen Poenaru, de 23 de ani), a mai fost ales Valentin Lungu, de 32 de ani. Cei trei finalişti ai campaniei sunt pregătiţi să facă faţă cursei Dacia Logan Cup, din cadrul Bucharest Challenge 2008.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.