Cea mai mare flotă de maşini plug-in hybrid din România: 10 modele cu o valoare de 700.000 Euro

Cea mai mare flotă de automobile BMW plug-in hybrid din România cu o valoare de peste 700.000 Euro

Cea mai mare flotă de maşini plug-in hybrid din România: 10 modele cu o valoare de 700.000 Euro Cea mai mare flotă de maşini plug-in hybrid din România: 10 modele cu o valoare de 700.000 Euro

Cea mai importantă achiziţie a unei flote de automobile plug-in hybrid în România a fost făcută de grupul de companii Teaha.

Până la finalul acestui an compania va achiziţiona 10 modele cu o valoare totală de peste 700.000 Euro: şapte modele BMW Seria 2 Active Tourer 225xe, un BMW Seria 5 530e, un BMW X5 xDrive40e şi un BMW 740Le xDrive. 

Maşinile sunt folosite în timpul programului de lucru, în interesul realizării activităţii specifice, care include deplasări la autorităţi şi la clienţi, atât în zona Capitalei, dar şi în întreaga ţară, iar după program şi în week-end pot fi folosite şi în scopuri personale ale celor ce beneficiază de ele.

Încărcarea se va face exclusiv în parcarea de la sediul social al grupului de companii, prin intermediul celor patru staţii de putere BMW i Wallbox Connect, care permit o încărcare completă rapidă (până la 3,5 ore) şi inteligentă.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.